konfirmation/avslutnings/midsommar klänning inköpt ! check !

hellu! var i stan med syrran, hon skulle köpa en klänning till hennes konfirmation och till slut hittade hon en, och lilla jag hittade ju så klart direkt en ;) haha !

och imorron så blire stan igen x) men denna gången med kompisen ;) hihi ! men först så blir de ju skolan.. fredag imorron ! och nytt VAMPIRE DAIRIES avsnitt ;D

bilden e inte så bra, men de få gå denna gång !






Påsk ! + dagens låt

Nu är nästan hela påsken över, och skolan börjar igen på tisdag ;P i torsdags så var vi hos farmor och firade påsken. Under lång fredan så kom mormor hit  :) och då myste vi ute på altanen med våfflor i solskenet ^^ hihi Igår så var vi hemma och bara myste med oss själva :) och ikväll så blir det att åka hem till mormor & morfar och fira påsken där med dom och våra söta kusiner :)

lägger in denna låten som e med i Narnia: pirns caspian !






Hemma!

hellu! lite kortfattat om mitt lov hittilits ;) i lördags så åkte vi till Norge och var där tilll igår, då vi kom hem mitt i natten. ni undrar säkert vad vi gjorde där :P jo vi var där och åkte skidor ^^ man kan nog säga att det var på sista varsen för de t va typ ingen snö alls ;O men de gick att åka ändå :)

idag blir det att åka till farmor och fira påsk där med familjen :) ska bli kul att se henne igen ;D fast de var ju egentligen inte så länge sen sist, men det känns som tiden bara flyr iväg ..


Gårdagen i bilder



























///eriiika




3 söötisar till sommaren ! =.^.^.=









reseblogg!



Hellu!

på måndag så åker vi på semester, så tänkte passa på att visa upp min lilla reseblogg ;) tihi så att ni kan följa med o se hur vi har de när vi e iväg :)

http://onthewingintheworld.blogspot.com/


///eriiiika



RSS 2.0